Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn, net als onze medewerkers, onmisbaar in ons ziekenhuis. Zij bieden net dat beetje extra voor onze patiënten: een luisterend oor, individuele aandacht en ondersteuning. In Laurentius werken ruim 250 vrijwilligers op verschillende afdelingen. Ze helpen onder meer bij het begeleiden van patiënten naar de juiste afdeling, het vervoeren van patiënten van en naar het ziekenhuis of naar behandel- en onderzoeksafdelingen. Daarnaast zorgen ze voor een hartelijk ontvangst in de centrale hal en ondersteuning bij de aanmeldzuilen. Kortom; waar je ook aan de slag gaat, je bent écht van betekenis!

Nieuwsgierig geworden?
In Laurentius kun je op verschillende afdelingen als vrijwilliger werken. De werkzaamheden kunnen daarom verschillen. In een persoonlijk gesprek lichten we we graag de mogelijkheden toe.

Heb je belangstelling voor mensen, wil je onze patiënten extra aandacht en zorg geven én vind je het leuk om in een team met professionals en/of collega-vrijwilligers te werken? Dan is vrijwilligerswerk in Laurentius wellicht iets voor jou! Dit kan al vanaf één dagdeel per week. Let wel, vrijwilliger zijn is niet vrijblijvend. Onze patiënten en medewerkers rekenen immers op jou.