Sollicitatieproces

Je bent nog maar 4 stappen verwijderd van je baan bij het Laurentius Ziekenhuis!

  1. Ben je na het lezen van een vacaturetekst enthousiast over de functie, dan solliciteer je via het sollicitatieformulier op onze website op de vacature. Van je sollicitatie ontvang je vervolgens een bevestiging per e-mail. Vaak is de datum voor de sollicitatiegesprekken al bekend, noteer deze datum alvast in je agenda, zo weet je zeker dat je erbij kunt zijn.
  2. Uiterlijk vijf werkdagen na de sluitingsdatum van de vacature ontvang je van ons een terugkoppeling op jouw sollicitatie. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan ontvang je alle details hierover per e-mail. Ook wanneer je (nog) niet wordt uitgenodigd ontvang je van ons een reactie per e-mail.
  3. De terugkoppeling van het eerste gesprek ontvang je van ons altijd telefonisch. Het kan zijn dat er nog een tweede gespreksronde plaats vindt of een meeloopdag. Een mooie kans om jezelf in de praktijk te laten zien en zelf te ervaren hoe een dag op de afdeling eruit ziet. 
  4. Wanneer het tweede gesprek of meeloopdag van beide kanten als positief wordt ervaren vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats. Tijdens dit gesprek maken wij afspraken over de inhoud en vorm van jouw contract. We vinden in Laurentius veiligheidsbewustzijn belangrijk. Een goede selectie van medewerkers hoort hier ook bij. Daarom ontvang je van ons een digitaal verzoek om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te vragen. Ga je in een zorgverlenende functie aan de slag? Dan zijn wij verplicht om je functioneren in het verleden na te gaan. Bijvoorbeeld door referenties op te vragen.