Opleidingen en stage

Leren en ontwikkelen vinden we belangrijk binnen Laurentius. Dit geldt voor zowel onze eigen medewerkers als voor leerlingen en stagiaires die in Laurentius werken als praktijkleerplaats. Daarom bieden we een goede, veilige leeromgeving en investeren continu in het optimaliseren van het leerklimaat en de begeleiding van onze studenten.

Het Laurentius Ziekenhuis biedt praktijkleerplaatsen en stages voor verschillende (praktijk)opleidingen op diverse niveaus. Dit doen we in samenwerking met de onderwijsinstellingen.

Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Daarnaast hebben wij een CZO erkenning voor een aantal verpleegkundige vervolgopleidingen.

 

Voor de MBO Verpleegkundige Ziekenhuis opleiding (klinische zorg) is er een nauwe samenwerking met het Laurentius Ziekenhuis. Dit houdt in dat je heel veel praktijkervaring opdoet in het ziekenhuis. Bekijk hieronder een video over de MBO Verpleegkundige Ziekenhuis opleiding.

Bij het afspelen van YouTube filmpjes worden cookies geplaatst. Om het YouTube filmpje te kunnen bekijken dient u deze daarom eerst te accepteren.