22 februari 2024 Loopbaanlunch studenten Verpleegkunde

Gisteren vond de jaarlijkse loopbaanlunch plaats die de afdelingen HRD, HRM en Recruitment organiseren voor alle vierdejaars studenten MBO- en HBO-verpleegkunde en die binnenkort hun felbegeerde diploma behalen.
Tijdens deze lunch hebben de leerlingen uitgebreid informatie ontvangen over het werken als allround verpleegkundige en welke opleidingsmogelijkheden er zijn bij het Laurentius Ziekenhuis. 

Ook is er gesproken over de sollicitatieprocedure. Denk aan: hoe schrijf ik een goede motivatiebrief en hoe maak ik een goed cv, wat is een cao, welke arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing en welke loopbaan- en ontwikkelmogelijkheden zijn er? Uit de hoeveelheid scherpe en goede vragen die werden gesteld, bleek dat we te maken hadden met zeer enthousiaste studenten! De meest originele vraag werd overigens beloond met een lekkere prijs. Romy had gewonnen en wilde graag weten hoe je kunt opvallen tijdens het sollicitatiegesprek. Het antwoord op deze vraag is dat je opvalt door 𝘩𝘦𝘭𝘦𝘮𝘢𝘢𝘭 𝘫𝘦𝘻𝘦𝘭𝘧 𝘵𝘦 𝘣𝘭𝘪𝘫𝘷𝘦𝘯!

De leerlingen kunnen nu solliciteren op de vacature voor allround verpleegkundige. We hopen veel reacties te mogen ontvangen!